Ciutadans considera que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, «no té credibilitat», en referència a les paraules del cap de l'executiu català en una entrevista al diari Ara en què assenyala que està «totalment disposat» a fer un cara a cara amb Rajoy al Congrés per defensar el referèndum a Catalunya.

«És que un dia diu que va al Congrés i l'altre diu que no», va assenyalar el secretari de Comunicació de C's, Fernando de Páramo.

«Ho ha deixat clar, li agraden els monòlegs, els viatges als EUA de 90.000 euros i les conferències monotemàtiques convidat per Podemos», enumerava el dirigent de C's, qui va demanar també a Puigdemont «que posi les urnes de veritat».

De Páramo també va indicar que hi ha enquestes que apunten que la formació taronja està a tocar de la presidència de la Generalitat i que Podem tindria la «clau de la decisió» de qui estaria al capdavant del Govern.

«Pablo Iglesias haurà d'escollir si farà presidenta a Inés Arrimadas o si farà president a Oriol Junqueras», va apuntar el líder de la formació taronja.