Un home de 25 anys va ser detingut i va ingressar a la presó acusat d'agredir amb una fulla d'afaitar un sensesostre que es disposava a dormir a l'interior d'un caixer al districte barceloní de Nou Bar-ris, al qual sense dir-li res va fer talls al coll i a l'orella.

L'arrestat, de nacionalitat romanesa, té diversos antecedents per delictes contra el patrimoni i estaria relacionat també amb diverses baralles en les quals hauria utilitzat una arma blanca per agredir altres persones, segons van informar divendres els Mossos d'Esquadra.

Els fets pels quals l'agressor va ser detingut van ocórrer dijous de la setmana passada, dia que la víctima va denunciar que una persona havia entrat en el caixer on ell es disposava a dormir i, sense motiu aparent, li va fer un tall al coll i un altre a l'orella amb una fulla d'afaitar.

Després de l'agressió, el sensesostre va demanar ajuda als clients d'un bar pròxim, que van avisar els Mossos i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima va ser traslladada d'urgència a un centre hospitalari, ja que els talls eren importants.

Les gravacions fetes per la càmera de seguretat del caixer van permetre comprovar que l'agressió es va produir sense que s'observés cap tipus de discussió ni baralla anterior, i que l'agressor, abans d'atacar la víctima, va estar vigilant perquè no passés en aquell moment cap vianant.