Un descarrilament d'un tren a l'estat de Washington (nord-oest dels Estats Units) va deixar ahir multitud de ferits i víctimes mortals», segons va informar l'oficina del agutzil del comtat de Pierce.

El tren sinistrat feia la ruta de Seattle a Portland i va caure en creuar un pont sobre l'autopista I-5, a prop de la localitat de Tacoma.

El Departament de Transport de l'estat de Washington, per mitjà del seu compte de la xarxa social Twitter, va compartir imatges de l'accident ocorregut en un pont ferroviari sobre l'autopista I-5 a prop de la localitat de DuPont.

Les fotografies mostren que almenys un vagó va caure des del pont fins a l'autopista, que va ser tallada al trànsit en sentit sud.

Almenys un altre vagó del tren va quedar penjant entre el pont i la carretera.

Les primeres televisions locals desplaçades fins al lloc van mostrar un gran desplegament de serveis d'emergència per atendre les possibles víctimes.

L'agutzil del comtat de Pierce, en el seu compte de Twitter, va afirmar que diversos automòbils van col·lidir pel descarrilament del tren, el que va provocar ferits entre els conductors però no víctimes mortals.

«Veure això és molt punyent. Els nostres pensaments i oracions per a tots els involucrats», va afirmar en la mateixa xarxa social l'agutzil del comtat de Pierce.

Per la seva banda, el governador de Washington, Jay Inslee, va dir en el seu compte oficial de Twitter que es tracta d'una «situació greu».