Almenys una persona va morir i una altra en va resultar ferida de bala al departament hondureny de Colón, al nord del país, durant una manifestació de l'oposició per denunciar el suposat frau electoral a les eleccions presidencials del dia 26 de novembre, en les quals va resultar reelegit Juan Orlando Hernández.

La víctima mortal, identificada com Anselmo Villareal, presentava una ferida de bala al pit, segons el diari local El Heraldo. A més, un jove va resultar ferit de bala. Segons testimonis que eren al lloc dels fets, els agents policials són els autors dels trets.

Militars i policies van utilitzar bombes lacrimògenes contra partidaris de l'Aliança d'Oposició Contra la Dictadura que es manifestaven en alguns punts de la capital, Tegucigalpa, on van bloquejar les carreteres amb camions, barricades de pedres i pneumàtics cremats.

L'oposició manté les seves demandes dos mesos després dels comicis i que finalment les autoritats declaressin com a guanyador Hernández. Els disturbis ja han deixat 35 morts i desenes de ferits. Des de l'oposició plantegen fins i tot la possibilitat de convocar una vaga general en suport del principal rival d'Hernández, Salvador Nasralla.