El Ministeri de Foment, a través de l'Adif, invertirà 550.000 euros en l'execució d'obres de modernització en onze estacions de les comarques del Vallès Occidental i el Bages, situades en la línia d'ample convencional Barcelona-Manresa i en el tram Castellbisbal-Mollet del Vallès. Aquestes actuacions s'insciuen en la realització de 70 projectes en 52 estacions de Catalunya amb una inversió de 2,7 milions d'euros amb l'objectiu de millorar la qualitat dels serveis als clients del ferrocarril.

Al Vallès Occidental, en la línia Barcelona-Manresa, es reposaran les escales de l'entrada de l'estació Sabadell centre,m es rehabilitarà l'edifici i el vestíbul de viatges a Sabadell Sud i s'asfaltarà la zona d'andanes i l'aparcament de l'estació de Sant Miquel de Gonteres-Viladecavalls.

Per la seva banda, a l'estació de Vacarisses, es rehabilitarà un mur de contenció a l'estació Vacarisses-Torreblanca, es repararà la façana de l'edifici i a l'estació de Terrassa es millorarà la zona de les escales.

També en aquesta línia, al Bages, s'urbanitzaran els entorns de l'estació de Monistrol de Montserrat i es millorarà l'estat de les marquesines de l'estació de Manresa.

D'altra banda, en el tram Castellbisbal-Mollet, es rehabilitaran les marquesines de Sant Cugat del Vallès i Rubí.

Finalment, en l'estació Moncada -Bifurcació, que presta serveis de Rodalies a les línies 3, 4 i 7, es realitzaran reparacions a la façana de l'edifici de viatgers.