Navarcles, Avinyó, Navàs, Moià i Castellnou de Bages celebraran durant aquest cap de setmana els carnavals més tardans de la comarca. Un dels que més destaquen és el d'Avinyó, que cada any aconsegueix captar un gran nombre de població forana al seu Carnestoltes. La festa avinyonenca, que va arrencar ahir amb el ball del pijama, continua avui a la tarda amb el pregó, la cercavila i el concurs de comparses. A la nit es farà el sopar al pavelló, el cercatasques i el ball amb l'orquestra Mitjanit.

A Navarcles, la rua s'iniciarà a les 6 de la tarda al carrer Pau Claris, on una hora abans es podran fer les inscripcions per participar en el concurs. A la nit, ball amb els germans Serra. A Navàs, dedicaran el dia d'avui al Carnestoltes infantil i la nit al Carnaval, podríem dir, dels grans, amb una rua i un concert (gratuït per als que vagin disfressats) a la pista Sant Jordi.

I Castellnou celebrarà per primer cop un Carnestoltes i ho farà a la sala Montserrat, on es farà un sopar i un ball després de la rua, que resseguirà els carrers de la urbanització del Serrat.