Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge a la matinada un conductor que va intentar fugir temeràriament d'un control policial a la C-55, a Castellgalí, tot posant en perill la resta d'usuaris de la via. L'acusat, Diego G. F., de 28 anys i veí de Badalona, va quedar imputat per un delicte de conducció temerària i un altre de desobediència a l'autoritat.

Els fets, segons fonts policials, van tenir lloc diumenge a la 1 de la matinada, mentre l'Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos estava duent a terme un control de seguretat ciutadana al punt quilomètric 22 de la C-55, a Castellgalí. Un cotxe que circulava en sentit Manresa va frenar en sec quan va veure el control policial, va fer mitja volta i va començar a circular en sentit Barcelona de forma temerària, tot posant en perill la resta de conductors.

Els Mossos d'Esquadra, però, van perseguir el cotxe i el van aturar al cap de poc. A l'interior del vehicle hi havia cinc ocupants i, després d'escorcollar el cotxe, els agents van localitzar-hi dues peces de roba que podrien haver estat sostretes, tot i que de moment encara no s'ha determinat el seu origen. Per aquest motiu, la policia va detenir únicament el conductor per un delicte de conducció temerària i per un altre delicte de resistiència i desobediència a l'autoritat.