El nucli de la Coromina de Cardona s'endinsa avui de ple en la seva festa major, que s'allargarà fins dilluns. A les 10 de la nit actuarà el grup de teatre La Cua de Gat, i a les 12 començarà el correfoc amb les Bruixes de Cardona, que donarà pas al concert de Búhos i Revoltijo.

Les activitats es reprendran demà a les 6, amb una animació infantil, un partit de futbol de veterans i una xocolatada prèvia a la cercavila de grallers, que començarà a les 8. A les 10 tornarà a actuar Cua de Gat, i a la mitjanit hi haurà ball amb Delay's Quartet. Els actes centrals arribaran diumenge a partir de les 7, amb una cercavila de gegants amb la Banda de Cardona i sardanes, i a les 10 de la nit hi ha previst el tradicional piromusical, que donarà pas a un ball amb el Quartet Doble Cara. Prèviament, hi haurà hagut missa al matí, i a la tarda, un torneig de futbol i teatre amb Cua de Gat.

Dilluns al matí hi tornarà a haver missa, i a les 10 de la nit, l'espectacle musical Cantar el Desamor i el ball amb Charly Music posaran punt final a la Festa Major de la Coromina.