Aquest dimecres passat, Sant Fruitós de Bages va ser el municipi amfitrió de la primera caminada del cicle "A cent cap als 100" que promou la Diputació de Barcelona i l´Ajuntament. En total hi van prendre part més de 170 persones de les poblacions de Sant Andreu de la Barca, Begues, Sant Celoni i també de Sant Fruitós. L´alcalde, Joan Carles Batanés i el regidor d´Esports, Tomàs Casero, van donar la benvinguda als participants.

El primer tram del recorregut va ser fins a Sant Benet, on una guia de Món Sant Benet, va fer una breu explicació del monestir i entorn. Posteriorment es va enfilar de nou el Camí Paisatgístic fins a trencar cap a les Brucardes que ofereix unes magnífiques vistes del Llobregat i Montserrat, per acabar amb uns estiraments suaus davant de l´ermita. Un cop de nou al Nexe, hi va haver un dinar conjunt i abans que els participants dels altres municipis pugessin a l´autocar, va ser la Gisela Baraldés, qui havia dirigit l´activitat, la que va ambientar el ball, on tothom hi va participar molt activament.

La propera caminada serà l´11 de febrer per trobar-nos de nou, aquesta vegada a Sant Celoni. Les regidories d´Esports i de Benestar Social animen a participar a les properes caminades activament, ja que són un punt de trobada amb persones d´altres municipis per a la pràctica física i on es gaudeix d´un dia tranquil i amè.