Sant Joan posa en marxa les millores al parc Llobet tal i com reclamaven els veïns

L'Ajuntament ha previst diverses actuacions per adequar l'espai i els elements de seguretat

09.12.2015 | 12:02

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha decidit posar fil a l'agulla i donar resposta a les reivindicacions dels veïns del sector del Llobet, que reclamaven millores urgents al parc principal que hi ha en aquest barri. S'ha programat un paquet de petites actuacions per anar realitzant al llarg de les properes setmanes per condicionar espais del parc en mal estat i, sobretot, per millorar-hi la seguretat.

Les mesures s'han pres després de les mobilitzacions que diversos veïns van decidir emprendre fa un parell de mesos com a mesura de protesta per la manca de manteniment del parc. El cas va arribar en forma de moció en un ple municipal a l'octubre, i es va iniciar una campanya de recollida de signatures, que fa un parell de setmanes els veïns van entregar a l'Ajuntament, amb un total de 456 firmes. En el darrer ple de final de novembre, l'equip de govern (de CiU i ERC) es va comprometre a actuar al parc a partir d'un document amb les reclamacions de millora que van elaborar els mateixos veïns, i ja s'hi ha començat a treballar.

De moment, s'ha començat per esporgar arbres del parc, i s'han retirat soques que encara hi havia d'arbres que s'havien tallat i que suposaven un risc de caiguda per a nens que hi juguen o hi corren amb bicicleta. A banda d'això, entre altres coses també es preveu renovar la sorra del parc, que s'emporta la pluja; enjardinar talussos amb plantes que retinguin la terra i evitin l'erosió dels marges i que baixin rocs cap al parc; posar sorra al camp de futbol; i netejar els embornals que es tapen quan plou.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Artés aprova demanar als alcaldes un estudi per a un servei funerari comarcal

La proposta la va presentar el grup de la CUP i va tenir el suport de tots els regidors del ple...

Sant Vicenç torna a posar en marxa la figura de l´agent cívic

L'objectiu és incidir en la millora de la recollida selectiva de deixalles

Passejada solidària amb els infants a Sant Joan

Es farà aquest diumenge, organitzada per Creu Roja

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

Després del greu aiguat del juny del 2000 l'ACA va redactar un projecte del qual només ha fet una...

Enllaços recomanats: Premis cinema