La rua del Carnestoltes va omplir ahir a la tarda de festa el centre de la vila amb la participació d'onze comparses formades per unes 250 persones de totes les edats, una xifra que es manté en la línia de la darrera edició.

La festa de la disbauxa per excel·lència continuava ahir a la nit amb el tradicional sopar i a l'hora de tancar aquesta edició estava previst que comencés el ball de Carnestoltes i disfresses al pavelló municipal d'esports.

La sortida de la rua va tenir lloc a partir de les cinc de la tarda des del barri de Sant Jaume de Súria. Tal com ja ha passat en anys anteriors, els punts amb més concentració de públic de la rua del carnaval van ser la plaça de Sant Joan i també la plaça de la Serradora.

El Carnestoltes surienc d'ahir a la tarda es va caracteritzar per la diversitat de temes en les disfresses de les onze comparses que hi han participat en aquesta edició.

A més a més, al seu pas per davant de la Casa de la Vila, els diferents grups de la rua van ser saludats per l'alcalde de la població, Josep Maria Canudas, i per altres regidors de l'equip de govern municipal.

El ball de Carnestoltes de Súria, que estava previst per ahir a la nit, en aquesta ocasió va anar a càrrec dels DJ Jonny Fantom, Foxy i Krílyn.