El Consell Comarcal del Bages ha fet millores al web de polígons industrials per facilitar al màxim la seva informació a empreses que vulguin instal·lar-se a la comarca. En aquest sentit, els polígons del Bages ja es poden visualitzar amb realitat augmentada gràcies a la integració de tota la informació del portal de polígons del Consell (www.poligonsiempreses.ccbages.cat) a l'aplicació Layar.

D'aquesta manera, a través de qualsevol smartphone o tauleta, descarregant aquesta aplicació, un visitant que estigui en un polígon i que accedeixi a l'App des del seu dispositiu pot consultar, a través de la càmera i enfocant les naus, quines empreses hi ha ubicades o si la nau està en venda o lloguer, per exemple.

Més serveis al web

El Consell Comarcal ha incorporat també altres serveis i funcionalitats al web de polígons. Per exemple, s'ha creat el Servei de Localització Empresarial al Bages, un assistent virtual que ajuda a cercar lloc per a la ubicació de l'empresa; a cercar treballadors, a través del contacte dels serveis locals d'ocupació; i informa sobre els incentius i bonificacions que cada Ajuntament ofereix a les empreses que s'instal·lin al seu municipi. També dóna la possibilitat d'omplir un formulari amb les necessitats d'espai, treballadors i altres requeriments de l'empresa. A més, ha incorporat la possibilitat d'exportar dades que són públiques i que es poden consultar sense cap tipus de restricció i ha ampliat la informació de les empreses.