L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ja té a punt el projecte per completar la xarxa de clavegueram que té pendent en dos sectors del municipi que encara aboquen l'aigua sense tractar directament al riu i en té lligat el finançament. Preveu executar les obres durant aquest 2016, amb un termini d'execució de 5 mesos que inclou la construcció dels dos col·lectors.

Els treballs afectaran l'àmbit de Via Augusta, d'una banda, i el de la zona esportiva, de l'altra, però en cap cas s'hi veuran implicats directament els carrers de la zona. Es tracta de construir dos col·lectors per tal d'eliminar els abocaments incontrolats a la llera del riu, una necessitat que recull el Pla Director del Clavegueram, i que el municipi encara té pendent d'executar.

L'Ajuntament de Sant Vicenç ja disposa ara dels dos projectes que ha elaborat la Diputació de Barcelona, que també és qui es farà càrrec del cost d'execució de les obres (que puja a 724.423 euros), tret dels prop de 25.000 euros que hi posarà l'empresa Bon Preu, afectada per la situació actual, "amb una aportació finalista mitjançant conveni", segons ha explicat l'alcalde de Sant Vicenç, Joan Torres.