Sallent podria veure actualitzat el valor cadastral de les seves finques a partir del gener del 2019. Com ja va avançar aquest diari en l'edició de dijous, l'Ajuntament aposta per fer una revisió que posi al dia la ponència que encara hi ha en vigor des del 2004, i s'ha decidit demanar-ho a la Gerència del Cadastre de Catalunya per unanimitat de tots els grups amb representació al ple.

Aquesta sol·licitud ja s'havia fet en altres ocasions, però aquesta vegada hi ha la plena confiança que s'atendrà la petició perquè ja hi ha hagut alguns contactes de paraula. Tanmateix, l'adequació del valor cadastral no s'iniciaria fins a final d'aquesty any o començament del vinent, de manera que la nova ponència entraria en vigor el gener del 2019, moment en què els contribuents notarien els canvis en el rebut.

Sallent es troba entre els municipis que arrosseguen els efectes d'haver fer la revisió cadastral en plena bombolla immobiliària, per bé que una de nova no ha de comportar una disminució generalitzada i igual per a totes les finques.