Sant Vicenç de Castellet prepara un intents programa d´actes al voltant de la diada de Sant Jordi, que aquest any serà diumenge. La jornada del 23 d´abril vindrà acompanyada d´una oferta d´activitats literàries i culturals adreçada al conjunt de la població. Diumenge el punt neuràlgic serà la plaça de l´Ajuntament amb les parades de roses i llibres, els tallers, l´animació, el country i els inflables. A les 6 de la tarda la companyia Rovell d´Ou representarà La llegenda de Sant Jordi amb xocolatada popular i l´entrega dels premis del punt de llibre. Durant tot el matí la plaça Clavé acollirà un mercat de productes alimentaris.

Dissabte, presentació literària

Dissabte es presentarà el llibre Castellet de Bages. Notes històriques del Sant Vicenç de Castellet preindustrial, escrit per Joan Valls i Pueyo i editat des de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. La presentació anirà a càrrec de l´historiador local Jordi Suades a dos quarts de dotze del matí a l´auditori de l´Espai Ateneu. El llibre fa una aproximació històrica al conjunt de Castellet i esdevé una oportunitat per conèixer un dels símbols del municipi, que està en ple procés de rehabilitació. Els actes de dissabte es completaran amb una màster class de zumba a Cal Soler (11.00) i el taller infantil de Sant Jordi Donzelles i cavallers (a les 12 del migdia a la Biblioteca).

8a Marató de Contes

Els actes al voltant de la jornada de Sant Jordi començaran divendres al matí amb la 8a Marató de Contes - Memorial Antònia Albareda. A partir de les 9 del matí i fins a la 1 del migdia alumnes, mestres i professors dels centres d´ensenyament del municipi i les famílies llegiran contes en diferents punts del municipi (Parc de Sant Joan, plaça de l´Ajuntament, Plaça Farmacèutics Gelabert, carrer Maria Gimferrer i Biblioteca). A la tarda, l´AMPA de l´Escola Sant Vicenç representarà El màgic d´Oz a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre al Teatre de la Societat Coral l´Estrella.