Castellterçol acull aquest diumenge la primera Fira de la Sostenibilitat, EcoTerçol, amb l'objectiu de fer arribar a la ciutadania tota l'oferta en el desenvolupament sostenible, amb les últimes innovacions, tendències i tecnologies del sector. La fira s'ubicarà a la plaça Prat de la Riba i estarà oberta de les 9 del matí a les 3 de la tarda.

EcoTerçol posarà el focus en cinc àrees com són el reciclatge, l'habitatge, les energies renovables, la mobilitat i la biomassa, que estaran representades per una dotzena d'expositors. El certamen ha habilitat un espai per a xerrades i conferències de les diferents àrees , a la plaça Doctor Fargas i, al llarg del dia, es faran diferents tallers per tal que el públic assistent hi pugui participar.

Segons l'Ajuntament de Cas-tellterçol, organitzador de la fira, la cita vol «intentar oferir una informació el més pràctica possible i presentar productes i mesures que siguin fàcilment aplicables a la realitat de Castellterçol i de la comarca del Moianès».