El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat l'anunci d'aprovació definitiva del reglament d'ús de les instal·lacions esportives municipals de Súria. Aquesta nova normativa regula les normes generals d'utilització i gestió d'aquests equipaments, els dret i deures de les persones usuàries i el sistema de sol·licitud d'ús, entre d'altres temes.

El reglament afecta l'ús de les següents instal·lacions esportives:

  • Pavelló Municipal d'Esports.
  • Camp Municipal de Futbol.
  • Pista de l'Escorxador.
  • Piscines Municipals.
  • Pistes Municipals de Pàdel, Tennis i Frontó.

El nou reglament manté la possibilitat d'una gestió indirecta d'instal·lacions esportives municipals per part de persones físiques o jurídiques, amb preferència per entitats esportives sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en els registres corresponents.

Les entitats autoritzades hauran de presentar les sol·licituds d'autorització d'ús a l'àrea d'Esports de l'Ajuntament mitjançant full específic o instància oficial. Segons el reglament, els clubs que les utilitzin habitualment tindran preferència d'ús. En cas d'un ús incorrecte del material de les instal·lacions, l'entitat a qui representi l'esportista es farà càrrec de la reposició corresponent. Si la persona usuària actua individualment, haurà d'assumir la reposició del material malmès.

El reglament també preveu el mecanisme de sol·licitud i autorització d'ús d'aquests equipaments per a activitats no esportives, com concerts, fires, festivals o sopars, entre d'altres.