Un sentit pregó impregnat de santvicentinisme ha arrodonit aquest dilluns al migdia quatre jornades d'activitat de la festa major d'hivern de Sant Vicenç. Qui ha posat veu i memòria en aquest pregó ha estat Emi Niño, reconeguda activista cultural i social, amb una llarga trajectòria de vinculació a nombroses entitats del municipi.

L'han acompanyada en aquest acte, a més d'un nombrós públic que omplia l'auditori Maria Carme Grauvilardell, integrants de l'Associació Musical Castellet (a la que està estretament vinculada), que han interpretat algunes de les seves cançons preferides. Aquest dilluns, diada de Sant Vicenç, era la jornada oficial de la festa, però de fet posava el punt final a un cap de setmana intensa que va començar ja divendres amb la inauguració de l'exposició fotogràfica "Tot és possible #invulnerables" i la xerrada "Somnis compartits", a càrrec de Sor Lucía Caram.

Ha estat un cap de setmana d'oferta musical (el concert jove, el del cor Pizzicato, el sopar-ball amb l'orquestra Gerunda i la matinal country) i teatral, i de consolidació de la mostra i correfoc infantil, que es va engegar l'any passat. Activitats majoritàriament molt seguides, com l'espectacle infantil Riallades, que va omplir la sala Cal Soler.

L'exposició "Tot és possible #invulnerables" es podrà veure encara durant les properes setmanes a l'Espai Ateneu.