El consistori abrerenc ha obert una nova convocatòria d'horts socials a la zona de Can Morral per a veïns amb ingressos inferiors a 5 cops el jornal mínim. Les persones jubilades obtenen una concessió per 4 anys i la resta per 2 anys, prorrogables, i les persones amb discapacitat poden optar a un hort adaptat.

La finca municipal de Can Morral del Riu comprèn la masia, destinada a equipaments públics; el bosc, una zona verda urbana del nou barri de Can Morral i terreny agrícola fins al riu Llobregat, que és la zona d'espai natural protegit, i on es trobem els horts socials, creats l'any 2003 i ampliats el 2010. L'alcaldessa d'Abrera, Maria Soler, i els regidors de Territori i Medi Ambient, Lluís Martínez i Promoció Econòmica, Antonio Merino, van fer una visita a la zona per conèixer de primera mà les necessitats dels hortolans.

Sobre l'adjudicació o condicions d'ús dels horts els interessats poden informar-se al departament de Territori i Medi Ambient a l'avinguda de Lluís Companys 6, trucant al 93 770 03 25, o a través de informacio@ajuntamentabrera.org o al web municipal.