L'Ajuntament olesà garanteix la continuïtat d'Olesa Ràdio, per damunt de possibles revisions del model de ràdio pública a Catalunya. Un informe elaborat per l'Associació Catalana de Ràdio que es va fer públic la setmana passada, aconsellava el tancament de COMRàdio i del model d'emissores vinculades a aquesta, que sempre s'ha situat en l'òrbita de poder socialista.

La responsable de l'àrea de mitjans de comunicació de l'Ajuntament d'Olesa i diputada de CiU al Parlament, Mercè Jou, pensa que en cap moment no perilla la continuïtat de l'emissora local, ja que fa una funció pública molt important d'àmbit municipal que si no la fa Olesa Ràdio, no hi ha cap altra emissora que la pugui fer, ja que informa la ciutadania sobre els temes que afecten de més a prop els olesans". De fet, Jou ha assegurat que la intenció del consistori "és potenciar aquest espai sempre que sigui possible i una mostra és que des de fa dos anys l'emissora municipal disposa de noves instal·lacions amb estudis més grans".

D'altra banda, per a Mercè Jou sí que s'ha de replantejar la funció de COMRàdio, que aglutina diverses emissores locals, entre les quals Olesa Ràdio, ja que "si ara ens trobem en una època de refer coses, es pot mirar fins a quin punt la funció de la COM la pot fer Catalunya Ràdio, en ser totes dues generalistes. CiU també té la voluntat de revisar quin és el paper de l'emissora de la Generalitat.

Jou, però, manté que una altra cosa són les emissores municipals, que, siguin del poble que siguin, no han de perillar, ja que emeten informacions d'àmbit local". Jou ha afegit que "com a país, abans de prendre decisions, s'ha de veure quins costos i beneficis suposa el fet de replantejar la necessitat de mantenir dues emissores d'àmbit generalista, però això sense que afecti cap emissora municipal".