L'Ajuntament de Berga i la Creu Roja oferiran servei de transport adaptat per anar a votar el 27S a les persones que ho necessitin

Les persones interessades poden fer la petició fins avui 23 de setembre

23.09.2015 | 12:33

Amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya el diumenge 27 de setembre, l´Ajuntament de Berga amb la col·laboració de la Creu Roja posa a disposició de la ciutadania un servei de transport adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda.

Les persones que vulguin utilitzar aquest servei poden presentar, fins el 23 de setembre, el document de sol·licitud (que es pot descarregar de la web de l´Ajuntament de Berga) a l´Oficina d´Atenció Ciutadana de l´Ajuntament de Berga i acreditar la mobilitat reduïda i/o necessitat de tercera persona mitjançant certificat de valoració del grau de discapacitat.

Les persones de 75 anys o més amb manca d´autonomia personal mitjançant acreditació dels serveis socials municipals, també podran sol·licitar el servei.

Creu Roja facilitarà el transport adaptat als diversos col·legis electorals de la ciutat de les 3 a les 5 de la tarda. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 214 333.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema