El servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha convocat vuit places per a monitors dels casals esportius i sis per treballar a la piscina municipal durant la temporada d'estiu.

Concretament, d'aquests vuits llocs de treball quatre són per a l'Esportestiu, que tindrà lloc del 2 al 27 de juliol i estarà dividit en dues quinzenes; i els altres quatre per als esports de raqueta, activitat que es desenvoluparà del 2 de juliol al 24 d'agost.

Respecte al personal per a treballar a la piscina municipal, dues de les places són per a socorristes, dues per a auxiliars de socorrista i dues més per a fer-se càrrec de les taquilles d'aquestes instal·lacions.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 19 de maig i les bases de les diferents convocatòries, així com la instància de presentació de sol·licituds es poden consultar i descarregar a la pàgina web municipal www.laseu.cat/esports. Les sol·licituds s'han de lliurar en mà al registre del Servei d'Esports, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.