El Consell Comarcal de la Cerdanya consolida la Fira del Treball d'Alp

L'economista i escriptor Àlex Rovira presentarà la trobada entre empreses i estudiants d'aquesta tardor

14.09.2015 | 00:00
Participants en la segona Fira del Treball, l´abril d´aquest any

El Consell Comarcal de la Cerdanya vol consolidar la Fira del Treball, que el divendres 2 d'octubre arribarà a la seva tercera edició. La fira, que té per objectiu facilitar als joves la inserció al món laboral, acollirà aquest octubre més empreses que en l'edició passada, que va tenir lloc l'abril. Ramon Moliner, president del Consell Comarcal, va destacar en declaracions a aquest diari que "la fira cada cop atrau més empreses i joves de la comarca".
La fira d'enguany començarà divendres a les vuit del vespre amb una conferència d'Àlex Rovira, empresari, escriptor, economista, conferenciant i consultor barceloní, conegut per les seves col·laboracions en el programa de ràdio L'ofici de viure, que presenta Gaspar Hernàndez a Catalunya Ràdio. L'endemà, des de les deu del matí fins a les dues del migdia, els estands de les empreses estaran oberts perquè els qui ho vulguin puguin portar-hi el CV per optar a les ofertes de feina. Totes les activitats es faran al palau de congressos i esports d'Alp.

Necessitats en ocupació
Segons Moliner, la iniciativa va néixer l'any passat després de detectar, a partir d'un estudi fet pels tècnics del Consell Comarcal, les necessitats i les mancances en matèria d'ocupació dels joves i la realitat empresarial a la comarca de la Cerdanya. L'activitat va tenir èxit en la primera edició, la tardor del 2014, i partir del 2015 se celebra dos cops l'any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema