La primera edició del Concurs Festival de Cine que munta l'Associació Art i Cultura al Teatre de la Societat Coral l'Estrella de Sant Vicenç de Castellet arriba al seu tram final. Diumenge se celebrarà la jornada de cloenda amb l'acte de lliurament de premis d'un nou certamen que presenta al públic des de filmacions de caràcter amateur fins a pel·lícules de producció professional.

El plat fort de la jornada d'avui divendres és la presència del músic manresà Miquel Coll per parlar del curtmetratge La culpa, una cinta que li va permetre al també manresà David Victori guanyar un concurs mundial que té com a premi el rodatge a Los Angeles (Estats Units) d'una websèrie produïda per Ridley Scott. La sessió començarà a les 10 de la nit i, a més de la cinta premiada, també es projectaran altres films a concurs.

Demà dissabte (22 h) serà el torn del mallorquí Jaume Bordoy, que presentarà un llargmetratge de terror i un curt protagonitzat per Maria Valverde. Diumenge (19 h), clausura amb els realitzadors Marc Nadal i Octavi Espuga, que parlaran dels seus curts, i lliurament de premis. L'entrada val 2 euros.