L'Associació Cultural El Galliner, Manresa+comerç i l'associació Màgia Central organitzen el Festival Màgic de Manresa, que es farà al teatre Conservatori el dissabte 19 de setembre.

Una de les activitats del festival serà un concurs de joves mags en el qual podran participar professionals o aficionats que no superin els 20 anys. Per inscriure's al concurs cal enviar un vídeo al correu magiacentralcatalunya-@gmail.com D'entre tots els inscrits, el jurat farà una selecció de les vuit millors propostes que són les que es podran veure a l'escenari del teatre Conservatori el dia 19 a partir de les 10 del matí, amb entrada lliure.

El promotors del festival han previst tres premis. El primer classificat s'endurà 200 euros i actuarà en la Gala del Festival que es farà el mateix dia (21.30 h), al teatre Conservatori. El segon premi consistirà en 100 euros i una placa de reconeixement i el tercer classificat rebrà una placa de reconeixement. El termini per participar en el concurs ja és obert. Els interessats a enviar els vídeos amb els seus trucs de màgia poden fer-ho fins al 31 d'agost.