Alba Comas és la nova presidenta del Cercle Artístic de Manresa i agafa el relleu d'Eduard de Pobes, que fins ara era al capdavant de l'entitat. Un dels reptes de la junta que s'acaba d'estrenar és incorporar els artistes més joves a l'entitat.

Comas ja formava part de la junta de l'entitat i, segons va explicar ahir en declaracions a Regió7, la intenció de la nova direcció és "seguir la mateixa línia" que fins ara. De fet, estarà acompanyada de Dolors Mas com a secretària i de Xus Royo, com a vocal d'Imatge Cercle, que ja formaven part de la junta que hi havia fins ara. La resta de membres, que s'incorporen al capdavant del Cercle, són Neus Casasayas com a tresorera, Rosa Barbé com a vocal de la Taula d'Arts Visuals i Joan Carrió, també com a vocal, en aquest cas de Xerrades Imatge del Cercle. La llista liderada per Comas és l'única que es presentava per dirigir l'entitat en els propers quatre anys i va ser escollida divendres passat.

Tot i avançar que mantindran una línia continuista respecte la que hi ha hagut fins ara, Comas explicava que busquen oferir més serveis als associats, com per exemple la incorporació d'un taller d'aquarel·la a les diferents activitats que actualment ja s'estan fent i també posaran a disposició dels associats el tòrcul que ja té l'entitat per fer gravats.

També explicava que potenciaran els intercanvis amb altres associacions d'artistes de fora de Manresa per fer exposicions. Així, es busca que les obres dels artistes d'aquí es puguin veure en altres localitats del país i que les d'artistes de fora es puguin exposar a la capital del Bages.