Un dels plats forts de la propera temporada del Kursaal serà l'espectacle de dansa de Cesc Gelabert, Foot-ball, on les jugades protagonitzades per Messi, Iniesta, Pujol o Valdés es reinterpreten amb la dansa. Estrenat el gener passat al TNC, el muntatge uneix sobre l'escenari aquests dos llenguatges corporals a través d'un

equip de ballarins que descodifica algunes de les millors jugades del Barça. Foot-ball té el treball videogràfic de Jordi Morató i Cesc Gelabert, que combina imatges dels futbolistes del Barça amb l'actuació dels ballarins a l'escenari. L'espectacle es podrà veure diu-menge 13 de març (18 h).

La segona cita de dansa serà amb el Ballet del Teatre de San Martín de Buenos Aires -considerada la millor companyia del país-, que, dirigit per Mauricio Wainrot, interpretarà La novena simfonia de Beethoven. Actuaran el 24 d'abril (18h). Les entrades (Foot-ball, de 18 a 20 euros; i les del ballet argentí, de 26 a 28 euros) es posaran a la venda dimarts que ve (18 h), a taquilles i a www.kursaal.cat.