La programació per a públic familiar organitzada pel cicle Imagina't continua a bon ritme amb la posada a la venda de la tercera funció per a l´espectacle ´L´arbre de la vida´ el dissabte 30 d´abril a les 12h. El muntatge de la companyia Aboon Teatre és una obra de caràcter simbòlic adreçada a nens des de 6 mesos a 3 anys, però pensada per a totes les edats.

La nova funció s´afageix a les ja programades fins ara pel mateix dia 30 a les 17:30h i a les 18:30h a l´escenari del teatre Conservatori.

L´espectacle obra una finestra al màgic procés de la creació. Parla de la vida i la mort en moviment continu, de la voluntat i la passió de viure, del buit i el desconegut, de les idees i la possiblitat, de viure el present i entregar-se, i de la diversitat en la manifestació.

Les entrades dels espectacles d´Imagina´t costen 8 euros, 6 amb el carnet d´Imagina´t i el Galliner, i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon i per Internet, o una hora abans de la representació a les taquilles.

Un fragment del muntatge 'L'arbre de la vida'