Dins del cicle Coolturitza't, Sant Vicenç de Castellet acollirà el dissabte 16 d'abril (22 h, a Cal Soler) la representació de You Say Tomato, dirigida pel santvicentí Joan Maria Segura. Amb aquesta funció s'iniciarà la gira per Catalunya d'un muntatge que, a la tardor, va fer temporada, amb èxit, a la sala Muntaner de Barcelona. Les entrades, a un preu de 5 euros, es poden adquirir a l'establiment Jordi Largo, fotògraf (carrer Gran, 47).

You Say Tomato està escrita per Joan Yago i protagonitzada per Anna Moliner i Joan Negrié. En clau de comèdia, reflexiona sobre la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella i l'impàs de la joventut a la maduresa. En Santi, fill renegat d'una llarga nissaga d'orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, fa deu anys que viuen junts. La seva història d'amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar al capdamunt de l'escena catalana. Els anys han passat i l'èxit no ha arribat. Mentre esperen que arribi el públic al local, es pregunten cap a on va el seu projecte musical i la seva història d'amor.

Els referents del muntatge són Ay! Carmela, de José Sanchís Sinisterra; El viaje a ninguna parte, de Fernando Fernán Gómez; i Minetti, de Thomas Bernhard, You Say Tomato, enllaça el diàleg còmic i la música lleugera.

D'altra banda, actualment i fins a l'1 de maig, Segura dirigeix a l'Almeria Teatre de Barcelona el musical Deadline. Es tracta d'un espectacle d'improvisació de la companyia Malrayo, protagonitzat pel cardoní Dídac Flores.