El centre cívic Selves i Carner de Manresa acull durant el mes de maig l'exposició 142: degoteig d'aigües, que presenta els treballs realitzats pels infants de les biblioteques veïnals i pels alumnes d'escoles de la comarca dins el projecte AMiC (Art, Mestres i Creació), que patrocina la Taula de les Arts Vi- suals de la Catalunya Central. La mostra es pot visitar els dies feiners, de 16 a 21 h i de forma gratuïta.

La xarxa de biblioteques de la ciutat és formada per les de Valldaura, PI Puig, Carretera Santpedor, Sagrada Família, Balconada, Cal Gravat, Saldes-Plaça Catalunya, la Font i Cots-Guix-Pujada Roja. El títol d'aquesta edició de l'AMiC és Som aigua, i a partir d'aquest lema es va convidar els nens i les nenes a expressar la seva creativitat.

D'una banda, hi participen els nens de les biblioteques amb els seus dinamitzadors; i d'altra banda, els infants de les escoles del Bages amb l'acompanyament de l'alumnat d'Educació Infantil de la Fundació Universitària del Bages. La mostra es pot veure fins al dia 30 d'aquest mes de maig.