El cantautor manresà Raül Benéitez protagonitza avui una nova sessió del cicle El Club de la Cançó, que tindrà lloc a la Sala Petita del teatre Kursaal de Manresa a partir de les 21 h. L'artista oferirà al públic un nou espectacle, Al caient de la nuesa, que persevera en el to càlid i intimista que marca la seva carrera en solitari.

Raül Benéitez va iniciar fa uns quants anys una trajectòria pròpia després de formar part de grups com Remendaos, Sherpah i Males llengües. El dia del mag va ser la seva estrena discogràfica com a cantautor, i posteriorment va estar cinc anys sense tornar a entrar a l'estudi, un període que es va acabar al final del 2015, quan va publicar el seu segon àlbum, Quatre llunes i una arcada.

L'intèrpret i compositor manresà, que canta i toca el piano i la guitarra, serà acompanyat de Toni Romero (contrabaix, veus i guitarra) i Carles Tatjé (bateria, percussions i veus) en un concert que buscarà la proximitat amb l'espectador. Al caient de la nuesa és una proposta que juga amb la voluntat de fusionar música i creació literària a partir de peces de composició pròpia.

Les entrades tenen un preu de 15 euros, si bé hi ha un descompte de 3 euros per als majors de 65 anys, els menors de 25, els alumnes de les escoles de música i els posseïdors del carnet d'El Galliner. Les localitats es poden adquirir tant a taquilles com a través de la pàgina web www.kursaal.cat i el telèfon 93 872 36 36. La cita següent d'El Club de la Cançó serà el dijous 9 de març amb la veu catalana del fado, Névoa.