Señor celebra 50 anys amb una gamma inspirada en la sastreria tradicional

Un acte al Kursaal donarà el tret de sortida a la celebració del mig segle de l'empresa manresana

 07:38  
L´establiment de Señor al carrer del Born de Manresa
L´establiment de Señor al carrer del Born de Manresa arxiu/salvador redó

ROGER JUNYENTMANRESA L'empresa manresana Señor donarà el tret de sortida del seu cinquantè aniversari dimecres vinent amb una festa al teatre Kursaal. Coincidint amb l'aniversari, l'empresa, a més a més, presentarà la nova gamma de vestits Edició Exclusiva 50, creada especialment per commemorar l'efemèride. El gerent de Señor, Josep Maria Ribas, explica que es tracta d'una col·lecció que recollirà "els elements més tradicionals de la sastreria".
El mateix Ribas explica que el vestit té "detalls que es veuen i altres que no però que el fan més còmode i elegant per a qui el porta". A més, la col·lecció suposarà dotar l'oferta de vestits a mida de Señor d'una gamma més alta que l'actual. En els detalls que incorporarà el nou vestit, dels quals n'hi haurà estoc a les botigues però també es faran a mida per a cada client, destaquen un espai per guardar la ploma, folreria clàssica a les mànigues i un plastró (la part del pit del vestit) amb crin de cavall, entre altres elements que hi donaran un toc de distinció respecte d'altres peces de vestir.
L'acte que donarà el tret de sortida a la celebració dels 50 anys se celebrarà dimecres que ve, a partir de les 12 del migdia, al teatre Kursaal de Manresa. Ribas preveu omplir les aproximadament 800 butaques que té la platea. La festa encetarà els actes de "50 anys vestint a mida", que seran la celebració del primer mig segle de l'empresa, fundada el 1961 al carrer d'Àngel Guimerà de Manresa. Ribas preveu celebrar altres actes per celebrar l'aniversari de l'empresa, que s'aniran coneixent al llarg dels propers mesos.
El responsable de Señor també explica que la celebració de dimecres vinent vol ser un agraïment a "tots els clients i persones que al llarg d'aquests 50 anys ens han ajudat a fer pinya i han fet possible la nostra història", que Ribas espera que s'allargui "almenys cinquanta anys més".
D'altra banda, Ribas assenyala que l'acte que obrirà els 50 anys de l'empresa es fa a Manresa perquè "és on hem estat tota la vida, fins avui", encara que Señor, actualment, també disposa d'establiments a fora de la capital del Bages. En concret, l'empresa manresana té presència a Barcelona, amb una botiga al cèntric passeig de Gràcia i una altra a la Via Augusta. A més, disposa d'un establiment a Terrassa i d'un altre a Badalona. A Manresa, a part de mantenir obert el seu primer establiment, al carrer d'Àngel Guimerà, Señor disposa de dues botigues més: l'una al carrer del Born i l'altra al mateix carrer d'Àngel Guimerà. A part, el grup té dos establiments sota la marca SG4 a Manresa. A més a més, a part de les botigues, Señor té els tallers de tall i confecció dels vestits a la mateixa capital del Bages.

busquet

Campanya de la renda 2017

Envia'ns la teva pregunta. Seleccionarem aquelles més interessants i d'interès general per publicar la setmana següent.

 

La Intercol·legial Tècnica

La Intercol·legial Tècnica us presenta la PIREEB

Què és i qui és un enginyer industrial?

Algú s´imagina viure sense aire condicionat, sense cotxe, sense llum, sense mòbils? Els enginyers industrials ho han fet possible, per a tu.


Ocupacions

PRÁCTICAS PRODUCT MANAGER

Localidad (Provincia): Hospitalet (Barcelona)
Salario: 600
veure més

Manicurista

Localidad (Provincia): Barcelona (Barcelona)
Salario: 1.100
veure més

Operario parking

Localidad (Provincia): Barcelona (Barcelona)
Salario: 1.500
veure més

Cuiner/a residencia Mataró

Localidad (Provincia): Mataró (Barcelona)
Salario: 1.150
veure més

Se precisa veterinario

Localidad (Provincia): Berga (Barcelona)
Salario: 1.700
veure més

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Guia Comercial
Enllaços recomanats: Premis cinema