L'associació manresana d'empresaris i professionals sèniors Gest! ha incorporat tres nous membres, i ja en suma 25. Els nous integrants de l'entitat són el doctor Josep Maria Marcos, l'aparellador Xavier Jovés, i l'enginyer especialitzat en energia nuclear Jordi Arpa, resident als Estats Units però que passa llargues temporades a Manresa. La finalitat de les noves incorporacions és "enriquir el pluralisme dels nostres associats", segons explica el seu president, Josep Sinca.

L'entitat, que la setmana passada va tancar el seu primer cicle de conferències (en què han participat Miquel Puig, Juan José López Burniol i Anton Costas), ha acabat de signar els convenis de col·laboració amb tots els col·legis professionals establerts al Bages. L'associació també ha signat un acord amb el CTM que "donarà més amplitud i millor coneixement de les seves capacitats tecnològiques", segons explica Sinca. D'aquesta manera, apunta el president, "ja són 25 les institucions que ens proporcionaran el concepte multidisciplinari que preteníem".

En els darrers mesos, Gest! ha coorganitzat, juntament amb la delegació a la Catalunya Central, del departament d´Empresa i Ocupació, una conferència del director general d'Indústria, Antoni M. Grau, que va exposar els plans per a la nova política industrial del Govern; ha participat en la Plataforma de Suport a la Mineria i Activitat Industrial del Bages; va organitzar una conferència del President de la Generalitat, Artur Mas, a la FUB, per apropar el món universitari al moment polític, social i econòmic; manté la seva tasca propera a FUB-UManresa en la gestió del seu programa Premium prop del món empresarial del Bages, i també en l'àmbit dels estudis d'ADE; continua donant classes pràctiques a la Fundació Lacetània i al Centre de Formació Pràctica; i, conjuntament amb l'EPSEM, prepara un projecte d'ajuda a les seves activitats prop de les empreses "per donar a conèixer més i aprofundir més en les seves especialitats de carreres tècniques d´enginyeria superior", explica Josep Sinca.