Mútua Intercomarcal eleva el 5% els seus ingressos, fins als 148,5 milions d´euros

El nombre de treballadors d'empresa i autònoms protegits per l'entitat manresana s'eleva fins als 257.460

24.07.2015 | 07:44

Mútua Intercomarcal va celebrar ahir a la tarda la seva Junta General Ordinària de Mutualistes, en la qual va presentar els resultats de gestió corresponents a l'exercici 2014. Alexandre Blasi, president de l'entitat, Enric González, director general, i Jordi Serres, secretari de la junta, van ser els encarregats de presentar als mutualistes assistents unes dades de gestió positives, que s'han vist afavorides, segons la mútua, per "l'important esforç fet en el control de la despesa, l'optimització dels recursos i la màxima eficàcia en la gestió, que han permès a la mútua créixer en pràcticament tots els aspectes relacionats amb la seva activitat".
L'entitat ha generat uns ingressos de 148,5 milions d'euros per cotitzacions socials, una xifra que representa un creixement del 5,06% respecte al 2013, i que s'ha vist esperonada per l'increment de quotes en totes les contingències i col·lectius. L'estalvi generat s'ha situat en 12,15 milions d'euros, lleugerament per sota que el de l'exercici anterior com a conseqüència de l'increment significatiu dels costos d'incapacitat temporal per contingències comunes, un fet generalitzat a tot el sector i que ha incidit en el resultat final de totes les entitats.
En aquest estalvi, la distribució ha estat de 6,69 milions d'euros corresponents a contingències professionals, 3,22 milions en contingències comunes, i 2,23 milions d'euros corresponents al cessament d'activitat dels treballadors autònoms.
Després de constituir les reserves legals en la seva dotació reglamentària, Mútua Intercomarcal ha generat el 2014 un excedent de gestió de 10,71 milions d'euros que, abans del 31 de juliol, s'ingressaran als comptes de la Seguretat Social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Clínica Corachan rep dos premis Top 20 en la categoria de Millor Gestió

Clínica Corachan rep dos premis Top 20 en la categoria de Millor Gestió

El centre privat barceloní és el segon any consecutiu que rep el prestigiós guardó estatal

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Els beneficis que generi la venda de l'ampolla aniran destinats a l'ajuda als refugiats

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

El secretari general del sindicat renuncia a exercir un tercer mandat i tornarà a l'ensenyament

Enllaços recomanats: Premis cinema