Agendar visites amb el veterinari, portar el control de les vacunacions o buscar professionals del sector dels animals de companyia són algunes de les funcionalitats de MeyPet, una nova aplicació amb segell manresà que neix amb l'objectiu d'"esdevenir un referent per a professionals i propietaris de mascotes i que en aquests moments és l'única que reuneix en una mateixa plataforma tots els serveis relacionats amb aquest sector", segons expliquen els seus autors. D'aquesta manera, MeyPet vol "fer fàcil la cura dels animals de companyia dotant propietaris i professionals d'una nova eina de fàcil accés i navegació, agradable i intuïtiva".

MeyPet és el projecte de tres emprenedors de Manresa, Cristina Castañé, Pere Mestre i Andreu Serracanta, que tenen una àmplia experiència en el sector de les TIC. La seva aplicació aspira a fer-se un lloc en el mercat europeu dels animals de companyia, en què es calcula que es mouen al voltant de 25.000 milions d'euros cada any.

Entre les funcionalitats que ofereix MeyPet als propietaris de mascotes es troben l'accés des del telèfon mòbil a un ampli ventall de professionals (veterinaris, cangurs, hotels i perruqueries canines, entre d'altres) i la localització dels més propers, l'historial mèdic de l'animal i la possibilitat de compartir-ho amb el veterinari (si aquest també disposa de l'aplicació), l'activació d'alertes relacionades amb la mascota i l'arxiu de fotos amb opció a compartir-les amb la família, entre d'altres. Per als professionals, MeyPet es preveu que suposi una eina de gestió de clients que els permeti emmagatzemar totes les dades rellevants sobre la mascota, oferint així un millor servei als propietaris. A més, segons expliquen els promotors de MeyPet, ha de servir als professionals per captar nous clients i fidelitzar els que ja tenen.