Antoni Bolinches, uns dels psicòlegs catalans amb més projecció, serà l'encarregat de pronunciar la conferència inaugural d'una nova edició del Cuida't, la fira dedicada a la salut que se celebrarà al Palau Firal de Manresa els dies 12 i 13 del proper mes de març.

Bolinches parlarà a la capital del Bages sobre "El secret de l'autoestima. Una nova teoria de la seguretat personal". La seva intervenció tindrà lloc el dissabte 12, a les 11 del matí, a la sala d'actes del Palau Firal. Bolinches aprofundirà en el contingut del seu darrer llibre, on presenta la idea-força, "els bons moments són per gaudir i els dolents, per aprendre".

Aquest psicòleg va crear l'any 2004 l'anomenada "Teràpia vital", una metodologia que pretén afavorir que les persones puguin esdevenir terapeutes d'elles mateixes i assolir la maduresa. Bolinches, que és professor universitari i participa com a col·laborador en diversos mitjans de comunicació, també és un gran expert en tractament de conflictes de la parella i disfuncions sexuals.

Segons els promotors del certamen, Fira de Manresa es troba en una fase molt avançada del procés organitzatiu de Cuida't. Entre les principals novetats previstes per aquesta edició hi figura l'abordatge de l'estreta relació de l'activitat física i l'esport amb la salut. La intenció és presentar xerrades i taules rodones amb professionals de primer nivell d'aquests àmbits.

Com en anteriors edicions, entre els expositors hi haurà organitzacions, empreses i entitats que treballen en àmbits de la salut, de les teràpies naturals i del benestar de les persones.