La Granja Migjorn, de Navàs, i Vegetàlia, de Castellcir, que donarà a conèixer el wok de tofu amb verdures i el wok de seitan amb verdures bio, participaran a la fira Biofach de Nuremberg (Alemanya). El departament d'Agricultura, a través de l'empresa pública Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (Prodeca), organitza la participació de vint empreses catalanes del sector de la producció ecològica (entre les quals Migjorn i Vegetàlia) a la fira Biofach, que se celebra del 10 al 13 de febrer.

Aquestes empreses presentaran a l'estand de Catalunya al certamen les seves novetats de subsectors tan diversos com ara olis, beguda de soja, tortes, farines oleaginoses, galetes, conserves, fruita seca, cafè, infusions, fruita i verdura ecològica, xocolata, carn, bacallà, begudes, sucs, snacks, seitan, tofu, pollastre, gall d'indi o fitoaromateràpia científica.

Biofach, considerat l'aparador més important de la producció ecològica, va convocar en la darrera edició 2.348 expositors de 86 països i va rebre 44.000 visitants professionals, procedents de 129 països. Biofach representa el més important aparador de la producció ecològica, i ofereix una panoràmica completa de productes, des de la producció i certificació, fins a la transformació i la comercialització.