El Palau Firal tornarà a acollir aquest dissabte i diumenge la fira de les teràpies naturals Cuida't, que enguany creix en expositors respecte de l'edició anterior. Així, aquest cap de setmana s'aplegaran al palau de fires 68 expositors, tres més que l'any passat, una part dels quals correspon a centres de medicina natural, cosmètica i entitats del territori que fan promoció de la salut. El certamen romandrà obert dissabte i diumenge, en horari de 10 del matí a 8 del vespre.

La fira la inaugurarà demà, a les 11 del matí, el psicòleg Antoni Bolinches, que parlarà sobre "El secret de l'autoestima Una nova teoria de la seguretat personal". Bolinches aprofundirà en el contingut del seu darrer llibre, on presenta la idea-força que "els bons moments són per gaudir i els dolents, per aprendre".

Per la seva banda, la cloenda del certamen donarà protagonisme a dues iniciatives socials del territori centrades en la lluita contra el càncer: "Fem camí al teu costat", que enguany arribarà a la cinquena edició gràcies al treball dels Mossos d'Esquadra de la regió central; i l'acte solidari que promou el Centre d'Esports Manresa per recollir diners per combatre la malaltia.

La cloenda, que ha estat batejada amb el títol de "La solidaritat que ens mou i ens uneix a tots", se celebrarà diumenge a 2/4 de 7 de la tarda i serà conduïda per Roc Massaguer, més conegut com el youtuber Outconsumer. L'acte es clourà amb un concert energètic a càrrec de Walter Lübeck, fundador del sistema Rainbow Reiki.