Jordi Ludevid, president dels professionals liberals de l'estat

L'arquitecte serà el primer de presidir la influent associació de col·legis professionals que no procedeix de l'entorn de l'advocacia

21.04.2016 | 07:24
Jordi Ludevid presidirà UP els propers cinc anys

L'arquitecte resident a Cabrianes Jordi Ludevid, president del Consell Superior dels Col·legis dels Arquitectes d'Espanya, ha estat escollit president d'Unión Profesional, l'associació que aglutina més de 1.000 col·legis professionals i prop de milió i mig de professionals liberals a tot el territori estatal. Ludevid va ser escollit per aclamació després de la retirada en el darrer moment de la renyida contesa electoral de Victòria Ortega, president del Consell General de l'Advocacia Espanyola (CGAE). Ludevid relleva en el càrrec Carlos Carnicer.
Jordi Ludevid va ser president de la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya entre 1998 i 2002. Després va ser responsable de la demarcació de Barcelona del col·legi i el 2006 va ser escollit degà d'aquest organisme. Des del 2010 presideix l'associació que aplega els col·legis d'arquitectes de tot l'estat.
Per primera vegada en trenta-cinc anys serà una persona no procedent del món de l'advocacia que presideixi la Unión Profesional. Ludevid es proposa fer un "canvi radical" en la direcció de l'ens i es proposa continuar treballant per fer efectiva la interlocució entre les professions i el pròxim govern de l'estat, "un repte pel qual cal unitat i valors", diu Ludevid.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema