Bimbo ha vengut les seves accions i amb elles, el pa de motlle de la marca, segurament el seu producte més conegut. Ho ha comprat l'empresa Adam Foods, fabricant de galetes i altres productes alimentaris.

El Grup Bimbo ha informat que ha modificat l'acord de compra de Panrico. En aquesta nova estructura, la companyia adquirirà el 100% de les accions de Panrico, incloent el pa de motlle de marca, no contemplat en la transacció original.

Grup Bimbo vendrà simultàniament a Adam Foods S.L. les marques de pa de Panrico, així com altres actius per pa i derivats del mateix, a Espanya, Portugal i Andorra juntament amb les plantes de Gulpilhares (Portugal) i Teror (Gran Canària).

Aquesta transacció segueix subjecta a l'autorització de les autoritats de competència corresponents i a la resolució favorable del Tribunal Suprem, respecte a la impugnació de la validesa de l'Expedient de Regulació d'Ocupació ( "ERO") de Panrico. S'espera que aquesta operació conclogui durant la segona meitat del 2016.

Adam Foods és una empresa enfocada en la indústria alimentària amb presència a Espanya i Portugal, participa a les categories de galetes, pastissos, vins, patés i mel amb marques com Artiach®, Cuétara®, Tostarica®, Chiquilin® Granja Sant Francisco®, la Piara®, entre d'altres.