Home Meal, l'empresa mare de la cadena de menjar per emportar-se Nostrum, va obrir ahir un nou establiment a França, a l'emblemàtic parc científic i tecnològic Sophia Antipolis -sud-est de Niça- en el marc del pla d'expansió de la firma en aquest país.

Aquesta inauguració és prèvia a l'obertura a Tolosa de Llenguadoc i a l'entrada en servei d'una màster franquícia que, segons contrac-te signat el mes d'abril, suposarà 50 nous locals a París i els seus voltants. Concretament a la zona d'Illa de França, als departaments de París Siene-et-Marne, Yvelines, Essonne, Hauts-de-Siene, Saint-Denis, Val-de-Marne i Val-d'Oise, segons que va informar ahir la companyia.

El creixement de Nostrum, que ha arribat als 134 establiments, es genera bàsicament a través de franquícies. La implantació a Sophia Antipolis també s'ha fet sota aquesta fórmula d'expansió. Nostrum, que va obrir el seu primer establiment l'any 1998 a Barcelona, és present en moltes de les grans ciutats de l'estat espanyol, a Andorra i a França.