El trader i analista borsari David Trullàs (Manresa, 1974) ha signat un contracte amb el broker alemany Ayondo, amb seu al Regne Unit, per captar clients i donar a conèixer aquesta empresa a l'estat, on ara es vol començar a implantar. Ayondo és una agència borsària especialitzada en instruments financers que permeten un gran apalancament (CFDs) i que opera amb comptes de fins a 500.000 lliures, segons explica Trullàs. Ayondo està especialment ben posicionat a Alemanya, Regne Unit i Singapur.

L'analista manresà, que té la seva pròpia empresa d'anàlisis, Live in Trading, captarà clients per a Ayondo "amb xerrades personals o conferències online amb clients potencials". Es tracta de sessions en què Trullàs abordarà contextos borsaris concrets i mercats específics, com són "l'energia, el petroli, la banca espanyola, l'Íbex 35, el bo alemany o l'or i la plata", especifica Trullàs.

L'objectiu d'Ayondo és "posicionar-se en el tercer lloc dels operadors borsaris a l'estat en 18 mesos i en el primer lloc en 3 anys. Per aconseguir el primer lloc estaríem parlant de 50.000 clients aproximadament", explica el trader manresà. Actualment, els principals operadors a Espanya són CMC Markets i Plus 500. Per al seu desembarcament a l'estat espanyol, Ayondo ha fitxat diversos traders, com Trullàs, la majoria procedents d'ActivoTrade, un broker per a CFDs amb seu a Madrid i Barcelona. Trullàs és autor del llibre Bienvenidos al mundo real de la bolsa, on explica, en part, el seu mètode per operar en borsa.

"Per créixer" amb Ayondo, explica Trullàs, "a la tardor farem una gira d'uns tres mesos per tot Espanya, en què explicarem presencialment la comunió entre Ayondo i la meva empresa, Live in Trading".