La cervesera La Pirata de Súria celebrarà dissabte el primer aniversari de les seves instal·lacions. Després de tres anys produint en fàbriques alienes, La Pirata ha aconseguit elaborar en aquests dotze últims mesos 120.000 litres de cervesa, crear 20 referències i exportar el seu producte a onze països d´arreu del món, com Xina i Rússia.

També durant aquest primer any amb instal·lacions pròpies, la cervesera surienca ha aconseguit el premi a la millor cervesa a la categoria «Speciality Wood-Aged Beer» del Barcelona Beer Challenge amb la seva Black Block Bourbon. A més, i per tercer any consecutiu, ha estat proclamada «Millor Cerveseria» a la Fira del Poblenou de Barcelona amb cinc medalles: Or per Lab Nº003 Hoppy Lager, Súria i ¡Ay, Carmela!; Plata per Lab Nº002 Super Oatmeal Stout i Bronze per la Black Block. Les instal·lacions compten amb un equip importat dels Estats Units que els permet una capacitat productiva d'uns 20.000 litres al mes, am és d´una embotelladora isobàrica que arriba a les 2.000 ampolles/hora.

Per al proper dissabte, La Pirata ha organitzat una jornada festiva amb degustació de cervesa, música en directe, animació infantil, castell inflable, food trucks i espectacles de clown. Hi assistiran set cerveseres d´Europa i Rússia amb les quals La Pirata ha col·laborat aquest any. La festa s´allargarà des de les 12 del migdia fins més enllà de la mitjanit.