El cap de llista de Catalunya Sí que es pot, Lluís Rabell, demana que el pròxim dia 27 "emergeixi la classe treballadora" a la qual va dir ahir que ni CDC, ni PP, ni Ciutadans "han invitat en aquesta campanya electoral".

En un acte celebrat davant d'unes 500 persones, entre ells molts treballadors de Valeo i Vodafone-Ono a les portes de l'antiga fàbrica de Can Saladrigas del barri obrer de Poble Nou de Barcelona, ara convertida en centre cívic i biblioteca, Rabell va desgranar els atacs i greuges que segons la seva opinió han patit els treballadors amb les polítiques del PP a Madrid i de CiU a Catalunya. Rabell va apel·lar a "la gent treballadora que no està convidada oficialment a aquesta campanya electoral", encara que, segons va dir, "totes les candidatures pensen en vosaltres".

"No hi esteu convidats -va dir Rabell- perquè Junts pel Sí, la candidatura de Mas per fer-se reelegir, d'una banda, i el PP i Ciutadans, de l'altra, estan tots d'acord en tot el que us afecta a vosaltres", en al·lusió als treballadors que van assistir a l'acte. "Per això no volen que vosaltres aparegueu en aquesta campanya. Només volen que digueu sí o no, quan en realitat teniu moltes coses a dir", va assenyalar el candidat de la llista de confluència d'esquerres. "Aquests que diuen que vosaltres no teniu la paraula -va continuar- són els que amaguen que darrere de la Barcelona del glamur dels hotels de cinc estrelles hi ha moltes dones subcontractades amb sous i condicions laborals precàries".