Qui és FXGM?

FXGM és una empresa que ofereix serveis de trading en línia. Actualment està posicionada com un dels millors serveis i més complets en el sector del trading online. FXGM permet operar amb matèries primeres, divises i Contractes per Diferència.

FXGM neix a Xipre l'any 2011 com a desenvolupadora de plataformes en línia perquè tant principiants com professionals puguin realitzar totes les seves operacions sense moure de casa de la forma més còmoda possible per a l'usuari.

Quines plataformes ha desenvolupat FXGM?

En primer lloc, la plataforma per excel·lència de l'empresa xipriota és Meta Trader 4. Aquesta plataforma està pensada per a tots els professionals del trading online. Després d'anys d'investigació, FXGM va desenvolupar la plataforma perfecta per agilitzar i fer més còmodes les operacions dels traders.

Actualment, Meta Trader 4 permet personalitzar 100% la seva interfície al gust de l'usuari de tal manera que aquest es senti còmode i permeti fer que el seu entorn estigui adaptat a la seva forma de treballar. A més, la plataforma està disponible en una gran varietat d'idiomes.

FXGM no es va oblidar d'aquells usuaris que s'inicien en el trading en línia, és per aquest motiu que també ofereix Profit, la plataforma que ofereix més facilitats d'aprenentatge i seguretat del mercat.

Aquesta plataforma està pensada perquè l'usuari inexpert que vol començar la seva carrera com trader pugui començar la seva trajectòria com a broker en línia. A més permet que l'usuari romangui al llarg del temps fins a la seva consolidació com a trader professional.

Milers de traders ja fan servir la plataforma Profit de FXGM. La raó és senzilla, PROFIT ofereix dues característiques que no es troben en cap altra plataforma. En primer lloc, posa a disposició de l'usuari a un professional el qual guiarà, aconsellarà i ensenyarà a l'usuari principiant a realitzar les seves operacions en línia. Finalment, aquesta plataforma de FXGM ofereix una assegurança d'inversions que es fa càrrec de tota possible pèrdua econòmica en les primeres operacions de l'usuari. D'aquesta manera, PROFIT garanteix seguretat i aprenentatge, per la qual cosa passa a ser una de les plataformes més aconsellables per començar a realitzar operacions en línia.

Des d'on puc utilitzar FXGM?

La resposta és fàcil, des de qualsevol ordinador. Però a més de l'ordinador convencional, també es pot operar i treballar des de qualsevol Smartphone des de l'aplicació desenvolupada tant per Android com per iOS. Però encara hi ha més, si l'usuari no està a casa, FXGM també permet operar des WebPROfit, permetent que el trader pugui treballar des de qualsevol ordinador sense necessitat d'instal·lar cap programa o aplicació.