L'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, ha parlat davant el Comitè Executiu Nacional per expressar el seu suport al seu 'número dos, Manuel Cobo, que prèviament havia fet un dur al.legat contra la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, han informat a Europa Press fonts populars.

Durant la seva intervenció davant els prop de vuitanta membres que componen el Comitè Executiu, el vicealcalde de Madrid va arribar a treure a col·lació el cas de l'espionatge a càrrecs del PP de Madrid i fins i tot va confessar que havia arribat a tenir por per ell mateix i pels seus fills .

Poc després ha parlat el regidor madrileny, en un discurs en què ha expressat el seu suport a Cobo, que fa una setmana va dir en una entrevista al diari 'El País' que era "de vòmit" el que l'entorn d'Aguirre li estava fent a Rodrigo Rato per presidir Caja Madrid.

També ha pres la paraula en el comitè executiu el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Juan José Güemes. La cap de l'Executiu madrileny no ha assistit al Comitè Executiu legant que s'hauria parlat del 'cas Cobo' i no volia retallar el debat amb la seva presència.