Coincidint amb la celebració del cicle de poesia Tocats de Lletra, Intercomarcals Media, empresa editora de Regió7.cat i DiarideGirona.cat organitza una nova edició del Concurs de Microrelats. Enguany, la temàtica, coincidint amb la del cicle, és la resistència i la lluita contra les desigualtats.

Participa-hi amb un microrelat d´un màxim de 10 línies (escrites en Word, Office, NeoOffice, etc, 12 pts i Times New Roman o Arial). Podràs guanyar un lot de llibres gentilesa de Edicions 62. La data límit de presentació dels microtextos és el 27 d´octubre. Envia el text a web@regio7.cat amb: nom i cognoms, pseudònim (per a la publicació), telèfon i edat. Una altra forma més senzilla és deixar-nos el microrelat just a la zona de comentaris d'aquesta notícia. Per fer-ho, tant sols has de ser usuari registrat del nostre web.

El nom del guanyador/a es farà públic el dilluns 4 de novembre a la pàgina web de Regió 7 i Diari de Girona i, tot seguit, rebrà un correu electrònic informant-lo del lliurament dels premis.