El Suzuki Manresa ha caigut de forma clara aquest migdia a la pista del Meridiano Alacant, on els homes de Jaume Ponsarnau no han tingut mai opcions de victòria davant d´un rival que els ha passat literalment per sobre (71-54).

Després d´uns primers compassos de joc disputats, els locals han posat la directa i s´han escapa de fins a 17 punts, un avantatge que a poc a poc els manresans han aconseguit reduir fins als 10 que reflectia el baix marcador del descans (39-29). En la represa, però, novament l´Alacant ha pres la iniciativa mentre que el Suzuki, erràtic en el llançament i tou en defensa, ha anat sempre a remolc (54-39 min 30).

Els triples de Gladyr no han aparegut i la sagnia de faltes en atac i pèrdues de pilota no s´ha aturat. Per contra, el Meridiano, cada vegada més còmode, ni ha notat l´absència per lesió del pivot Mario Austin, i en el darrer quart ha arribat a gaudir de 20 punts de diferència (63-43). Al final, 71-54. Els partits com a visitant continuen sent l´assignatura pendent dels manresans i en aquesta ocasió, a més, s´ha deixat molt difícil poder recuperar l´average amb un rival directe en la lluita per la salvació.