L'Organyà es va proclamar campió de lliga per la porta gran i jugarà la temporada vinent a Preferent. El Juneda, que no s'hi jugava res, no va ser un obstacle per a un equip que feia tota la temporada que esperava aquest ascens.

El partit no va tenir pràcticament història, l'Organyà aviat va marcar el camí cap a Preferent, concretament al minut 4, quan Munir va tenir la mala sort de fer-se un gol en pròpia porteria. Robert, al minut 16, va fer el segon gol i va encarrilar la victòria organyesa, i Oriol just abans de la mitja part va sentenciar el partit amb el tercer gol local.

La segona part va ser una festa per a l'Organyà, que ja tenia a la butxaca l'ascens i el campionat. L'equip urgellenc es va treure l'espina de l'any passat i va poder celebrar el campionat de lliga sense patiments. El partit va ser molt plàcid per a l'Organyà, que durant la segona part, submergit en l'ambient festiu de la graderia, va tenir moltes ocasions de gol. Al final, Juanjo i Òscar van completar la golejada i el Juneda va marxar d'Organyà amb un contundent 5-0.

L'espectacular marcador va completar una jornada inoblidable per als urgellencs, que ascendeixen directament després de fer una magnífica temporada.