Bona actuació la que van tenir els gimnastes de l'Egiba en el campionat d'Espanya d'artística masculina celebrat a Elx (Alacant).

En nivell 1 (base), d'entre 64 participants, l'Egiba es va classificar cinquè per equips; Pau Bermúdez va ser 25è a la general (13è en barra amb 15.700), Fidel Serra fou 27è (9è en paral·leles amb 16.450), i Adrian Berthon va ocupar el lloc 34è (25è en barra amb 15.100). En nivell 2 (base), entre 33 participants, Àlex Guerra va ser vuitè a la general amb 102.560 punts, proclamant-se campió d'Espanya en barra, aconseguint també la tercera millor nota en paral·leles (17.560).

En nivell 5 (benjamí), entre 29 gimnastes, Thierno Boubacar va ser subcampió d'Espanya amb 111.010 punts i només una errada a les paral·leles el va fer caure del primer lloc; per aparells, campió en poltre d'arcs i barra, subcampió en les anelles i tercer a terra. En nivell 6 (aleví), amb 20 participants (4 equips), l'Egiba va proclamar-se campió d'Espanya per equips amb 286.890 punts amb més de 20 punts d'avantatge respecte al segon classificat, el RGC Covadonga 264.060 punts), essent tercer el Mèrida amb 254.890. Individualment, Viktor Lazarenko va aconseguir el títol estatal a la general i va ser primer en terra, anelles, paral·leles i barra, i segon en poltre d'arcs. Ismael El Khammal va ser subcampió i va aconseguir la millor nota en barra (i fou tercer en paral·leles). George Onciul va ser quart de la general i campió d'Espanya en salt, pujant també al segon graó del podi en anelles i paral·leles. I Edgar Domínguez, sisè de la general i quart en paral·leles.

Aquests dies a Las Rozas es el torn de les fèmines que disputen el seu campionat d'Espanya.